Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

αρχιτέκτονας



Είναι ζευγάρι η Φαίη Σκορδά με γνωστό αρχιτέκτονα; Το μήνυμα που πυροδότησε τις φήμες

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τη νέα εκπομπή της στο Mega με τίτλο «Buongiorno».

Όσον αφορά την προσωπική της ζώη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα, η παρουσιάστρια είναι σε σχέση με αρχιτέκτονα. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος με μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram η Φαίη Σκορδά είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη.



Προφυλακιστέος ο αρχιτέκτονας που δολοφόνησε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό

Στις φυλακές οδηγείται μετά την απολογία που έδωσε σήμερα στις ανακριτικές αρχές ο 51χρονος αρχιτέκτονας ο οποίος είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο λόγω οικονομικών διαφορών. Ο 51χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.



Εγκλημα στο Ψυχικό: Ο ρόλος δικηγόρου στη δολοφονία του φαρμακοποιού

Νέα στοιχεία για τα κίνητρα της δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού στο Ψυχικό έδωσε ο 51χρονος κατηγορούμενος αρχιτέκτονας.



Ζάχα Χαντίντ: H Google τιμά τη σπουδαία Ιρακινή αρχιτέκτονα

Η διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Ζάχα Χαντίντ (Zaha Hadid), της οποίας τα έργα έγιναν διάσημα σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει σήμερα την τιμητική της, αφού η Google της αφιερώνει το σημερινό της doodle, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό της.



Πέθανε ο διακεκριμένος ζωγράφος, γλύπτης, αρχιτέκτονας και παιδαγωγός Μάκης Βαρλάμης

Η τέχνη, ο πολιτισμός και η ελληνική Διασπορά θρηνούν για την απώλεια του διεθνώς γνωστού Έλληνα ζωγράφου, γλύπτη, αρχιτέκτονα και παιδαγωγού, Μάκη (Ευθύμη) Βαρλάμη, του «πολύμορφου καλλιτέχνη» όπως τον αποκαλούσαν, ο οποίος σε ηλικία 75 χρόνων και έπειτα από βαριά ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, άφησε την τελευταία του πνοή στην Αυστρία, όπου ζούσε και δημιουργ