Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αρχηγος γες



Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Χαράλαμπος Λαλούσης.



Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το Σινούκ με τον αρχηγό ΓΕΣ στη Ρω

Πολύ κοντά από το στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς πέρασαν δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 τα οποία είχαν παραβιάσει νωρίτερα τον εθνικό εναέριο στα Δωδεκάνησα.



Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Μονάδες της Αεροπορίας Στρατού (Φωτό)

Την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΡΩΪΟΥ». Κατα τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Α/ΓΕΣ ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις για την πορεία της αναδιοργάνωσης του Όπλου και για το έργο που επιτελείται.



Επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Υλικού από τον αρχηγό ΓΕΣ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Υλικού (ΚΕΥ) την Τρίτη 03 Ιουλίου, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με το προωσπικό.



Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην περιοχή Ευθύνης του Δ’ΣΣ ενόψει του Πάσχα (Φωτό)

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενόψει της εορτής του Αγίου Πάσχα, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Περιοχές Ευθύνης (ΠΕ) των Σχηματισμών του Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ».



Ο Στρατός Ξηράς τα κατάφερε: Βρήκε τον τρόπο να γιατρεύει τον ασθενή προϋπολογισμό του!

Το “φάρμακο”, μεταξύ άλλων, με το οποίο κατορθώνει να “γιατρεύει” τον “ασθενή προϋπολογισμό” του Στρατού Ξηράς, παρουσίασε εχθές ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.