Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

Απόστολος Λύτρας



Η πρώτη αντίδραση του Α.Λύτρα μετά την απόφαση αποφυλάκισης: «Ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του»

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους, ο συνήγορός του Πέτρος Πανταζής εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρει ότι ο εντολέας του «ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του».



Θα δικαστεί για πλημμέλημα ο Απόστολος Λύτρας

Αποφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας μετά από  δυόμισι μήνες προφυλάκισμού, για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Το δικαστικό Συμβούλιο παραπέμπει τον Απόστολο Λύτρα στο Μονομελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών, όπου θα δικαστεί για αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος. Ο



Παραμένει στη φυλακή ο Λύτρας – Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Στη φυλακή θα παραμείνει ο Απόστολος Λύτρας καθώς απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για την αποφυλάκισή του.



Επεισόδιο με τον Απόστολο Λύτρα στον Κορυδαλλό

Νέο επεισόδιο φαίνεται πως είχε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.



Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού – Ζήτησε να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε ακόμα ένα βράδυ στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του.



Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός που έχει ανδρισμό είναι αυτός που ξέρει να συγκρατεί τα νεύρα του και τη δύναμή του

H Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για την «αντρίκια συμπεριφορά» στην εκπομπή της «Tlive», με επίκεντρο την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.