Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

απογευματινά χειρουργεία



Γεωργιάδης: Όσο είμαι υπουργός Υγείας, φάρμακο σε ασθενή που το χρειάζεται δεν θα κόβεται ποτέ και για κανέναν λόγο

«Όσο είμαι εγώ υπουργός Υγείας, φάρμακο σε ασθενή που το χρειάζεται δεν θα κόβεται ποτέ και για κανέναν λόγο», τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action 24, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει ότι «κόβονται φάρμακα για καρκινοπαθείς».



Θεμιστοκλέους: Η πλειοψηφία των νοσοκομείων θέλει να συμμετάσχει στα απογευματινά χειρουργεία

Για τα απογευματινά χειρουργεία μίλησε το πρωί της Τρίτης 19/3 ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε όλο και περισσότερα νοσοκομείο εισέρχονται στον θεσμό.



Ιπποκράτειο: «Αδύνατον να συμμετέχουμε στα απογευματινά χειρουργεία»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη.



Αυτό είναι το κόστος για κάθε επέμβαση

Χθες Τρίτη (12/3), έκαναν «πρεμιέρα» τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με τους ασθενείς που θέλουν να χειρουργηθούν πιο γρήγορα να πρέπει να καταβάλλουν ένα χρηματικό ποσό.



Θεσσαλονίκη: Ένταση μεταξύ του Α.Εξαδάκτυλου και υγειονομικών που διαδηλώνουν για τα απογευματινά χειρουργεία

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3) κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου και υγειονομικών που διαμαρτύρονταν για τα απογευματινά χειρουργεία.



Ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης: Προβληματική η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων

Προβληματική υπό τις παρούσες συνθήκες χαρακτηρίζει με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, τη λειτουργία του ΕΣΥ με τα απογευματινά χειρουργεία. Να σημειωθεί ότι σήμερα ξεκινούν τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία στο Παπαγεωργίου το οποίο επισκέπτεται σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.