Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

αποφυλάκισης



Τρίτο όχι στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε για τρίτη φορά  από το τουρκικό δικαστήριο το αίτημα των δύο δικηγόρων για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που από την 1η Μαρτίου κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή τους από τουρκικό περίπολο στα ελληνο



Νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Νέο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι του Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη που κρατούνται εδώ και περίπου 80 ημέρες χωρίς να έχει συνταχθεί ακόμα κατηγορητήριο εναντίον τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.



Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών

 

Στις φυλακές της Αδριανούπολης παραμένουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, με σημερινή απόφαση του Τούρκου δικαστή, όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ.

Οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη ζήτησαν σήμερα την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε.



Όχι της Εισαγγελέα στην αίτηση αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου

Αρνητική πρόταση στην αποφυλάκιση του 'Ακη Τσοχατζόπουλου υπέβαλε η Εισαγγελέας Έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενώπιον του δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο πρώην υπουργός και οι συγκατηγορούμενοι του για παράνομες αμοιβές από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM1.



Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τζοχατζόπουλου

Απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πριν από το Πάσχα, με το επιχείρημα της προχωρημένης ηλικίας του, καθώς  ο πρώην υπουργός είναι πλέον 76 ετών. 



Απορρίφθηκε (άλλη μία) αίτηση αποφυλάκισης του δολοφόνου του Ρόμπερτ Κένεντι

Για 15η φορά απέρριψε η πολιτεία της Καλιφόρνι την την αίτηση αποφυλάκισης του Σιρχάν Σιρχάν, δολοφόνου του υποψήφιου προεδρίας των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Κένεντι το 1968.

Ο 71χρονος σήμερα Σιρχάν δικαιούται να κάνει αίτηση πάλι σε πέντε χρόνια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του τμήματος φυλακών της πολιτείας.