Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

απόφαση δικαστηρίου



Απόφαση «σταθμός» για ιδιωτικό υπάλληλο – «Κούρεμα» 50% στα δάνεια του

Κούρεμα» χρέους πέτυχε ένας ιδιωτικός υπάλληλος ο οποίος ήταν υπερχρεωμένος σε δύο τράπεζες ενώ εντάχθηκε και στο νόμο Κατσέλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για έναν οικογενειάρχη ο οποίος όφειλε 123.331,79 ευρώ σε δύο τράπεζες και κατάφερε να σώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και να πετύχει κούρεμα χρέους 50%.



Απόφαση σοκ για πολύτεκνη οικογένεια: Θα δίνει 300 ευρώ στους γείτονες όποτε κάνουν φασαρία τα παιδιά

Συνέβη και αυτό: Μία πολύτεκνη οικογένεια στη Θεσσαλονίκη με δικαστική απόφαση θα καταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στους γείτονες, όποτε τα παιδιά κάνουν φασαρία.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όποτε τα παιδιά «ενοχλούν» θα γίνεται και προσωποκράτηση στον πατέρα για 30 ημέρες.



Ο Άγγελος Συρίγος μετά την απόφαση για την επίθεση σε βάρος του από φοιτητή

Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος σχολιάζει μέσω Facebook την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει ποινή φυλάκισης 18 μηνών σε φοιτητή της Φιλοσοφικής για την επίθεση σε βάρος του, στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου, πριν από ενάμιση χρόνο.



Απόφαση «σταθμός» δικαστηρίου: Διαγράφτηκε χρέος οικογένειας ύψους 730.000 ευρώ

Απόφαση «σταθμός» ιδιαίτερου μεγάλου νομικού ενδιαφέροντος η υπ’ αριθμ. 153/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, με την οποία ζευγάρι με συνολικές οφειλές 812.396,09 ευρώ θα πληρώσει μόνο 79.120,80 ευρώ,  δηλαδή ποσοστό διαγραφής μεγαλύτερο του 90%!
 
Συγκεκριμένα:
 


Με απόφαση δικαστηρίου νόμιμη η απαγόρευση της μαντίλας

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε ότι οι εργοδότες μπορούν να απαγορεύουν στους υπαλλήλους τους να φορούν εμφανή θρησκευτικά σύμβολα, στην πρώτη του απόφαση για το θέμα της ισλαμικής μαντίλας στον χώρο εργασίας.

 



Ενοχοι ο πατέρας, ο Νικολάι, αλλά και η μητέρα για το φριχτό θάνατο της μικρής Αννυ

Ενόχους, με ομόφωνη απόφαση, κήρυξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, τον πατέρα της Άννυ, Σάββα και τον φίλο του Νικολάι, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού, ενώ κατά πλειοψηφία έκρινε ένοχη και την μητέρα του παιδιού, για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.