Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απεργία πείνας



Εξιτήριο πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας από το Νοσοκομείο του Βόλου. Ο κρατούμενος θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών.

 

Ανατριχιαστική απειλή Ρουβίκωνα προς δικαστές Κουφοντίνα

Αυτόκλητος δικαστής ο Ρουβίκωνας, απειλεί ευθεώς τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια Κουφοντίνα. "Να μην κόψουν το κόκκινο νήμα. Αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν" γράφει ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας. Σε απεργιά πείνας εδώ και 48 ώρες ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Ξεκίνησε μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματός του για άδεια από τις φυλακές Βόλου.



Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας

Απεργία πείνας ξεκίνησε το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος είχε αιτηθεί εκ νέου άδεια, η οποία απορρίφθηκε προσωρινά από την αρμόδια επιτροπή.



Πολύτεκνη μητέρα κάνει απεργία πείνας στη Λέσβο

Σε χάλια κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης η αγρότισσα – απεργός πείνας που κάνει τη διαμαρτυρία της για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της από το 2015.



Τουρκία: Απελευθερώνεται η φυλακισμένη βουλευτής του HDP Λεϊλά Γκιουβέν

Δικαστήριο στην Τουρκία έδωσε σήμερα εντολή για την απελευθέρωση υπό δικαστικό έλεγχο της κουρδικής καταγωγής βουλευτή Λεϊλά Γκιουβέν που πραγματοποιεί απεργία πείνας στη φυλακή εδώ και 79 μέρες, σύμφωνα με ανταποκριτή του AFP.