Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Αντώνης Σαμαράς



Σαμαράς: Θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Εκεί χαιρέτησε τον κόσμο που τον περίμενε και έβγαλε φωτογραφίες.

«Ενωμένοι θα ξαναχτίσουμε από αύριο την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας. Το χαμόγελο επιστρέφει», δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς.



Πιέσεις ΝΔ να «ξηλώσουν» τον Ιερώνυμο για τη συμφωνία με Τσίπρα για την Εκκλησία

Να επηρεάσουν τμήμα της Ιεραρχίας, εν όψει της έκτακτης συνεδρίασής της, την προσεχή Παρασκευή, φαίνεται ότι προσπαθούν στελέχη της εθνικιστικής και ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας.



Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να...κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.



Το ευχαριστώ της Όλγας Κεφαλογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά

Στην Καλαμάτα και την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για τον Πολιτισμό ως δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας για την περιφέρεια και την Ελλάδα βρέθηκε σήμερα η Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στο έργο που έγινε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.



Εκτάκτως μεταβαίνει στην Καλαμάτα ο Σαμαράς

Στην Καλαμάτα μεταβαίνει ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Ο τέως πρωθυπουργός είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τους Αντιπεριφερειάρχες και τον Δήμαρχο Καλαμάτας, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία.



Στην Αίγυπτο ο Αντώνης Σαμαράς

Την Αίγυπτο επισκέπτεται από την Δευτέρα έως την Παρασκευή , ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της χώρας, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.