Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αντώνης Ρέμος



Ο Αντώνης Ρέμος απαντά για το χαμό που προκάλεσαν οι «αναγκαστικές διακοπές» του

Πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή «Σου-Κου Family» και μία ατάκα του για τις «αναγκαστικές διακοπές» που κάνει προκάλεσε χαμό στα social media και συζητήθηκε αρκετά.



Μεσάνυχτα: Ο Κώστας Τσουρός θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο

Απόψε, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», του Alpha στη 01:10, ο Κώστας Τσουρός είναι καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη.



Bαλάντης: Ξέσπασε για την είσοδο χωρίς μάσκα του Αντώνη Ρέμου σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Στη Ρόδο και σε γνωστό ξενοδοχείο με αφορμή την προγραμματισμένη του συναυλία στο νησί βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος εμφανίστηκε στην είσοδο γνωστό ξενοδοχείου χωρίς μάσκα.

 Το συγκεκριμένο video, που ανέβηκε στα social media, έκανε όμως τον Βαλάντη να ξεσπάσει για τη στάση του τραγουδιστή.



Αντώνης Ρέμος: Συναυλία στο Μόντε Κάρλο με 1.500 ευρώ είσοδο και πολυτελές μενού

Μετά τις καθιερωμένες συναυλίες που δίνει για πελάτες με τεράστιο πορτοφόλι στο Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να εγκαινιάζει κι ένα δεύτερο event. Αυτή τη φορά στο Μόντε Κάρλο με ίδιο target group πελατών. Η είδηση για τη συναυλία είχε γίνει γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.



Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου τους!

O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη. με παρανυφάκι την λατρεμένη τους κόρη Ελένη.



Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί η Υβόννη Μπόσνιακ;

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν και όλοι, πλέον, μιλούν για τον γάμο της χρονιάς. Στο λαμπερό πάρτι που ακολούθησε μετά το μυστήριο, το ζευγάρι έλαμψε. Ωστόσο, υπήρξε και κάτι που συζητήθηκε αρκετά, αλλά σιγοψιθυριστά από τους καλεσμένους. Είναι και πάλι έγκυος η Υβόννη Μπόσνιακ;