Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

αντίο



To «αντίο» της Μ.Βοσκόπουλου στον πατέρα της: «Σε αγαπώ πολύ»

Η Μαρία Βοσκοπούλου μέσω ανάρτησης στα social media αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα, Τόλη, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή



Αδαμάντιος Μαντής: Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στον άτυχο πολίστα

Σήμερα το μεσημέρι, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, τελέστηκε η κηδεία του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου πολίστα ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Κυριακής.



Το "αντίο" του Κ. Μητσοτάκη στον Γιάννη Σπανό..

Τον Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Όσοι μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από αυτά", σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:



Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ψέματα, πες μου πως ειναι ψέμα» -Το αντίο στον «αδελφό» του Λαυρέντη

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δεν είναι απλά φίλοι…είναι οικογένεια. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του κολλητού του φίλου… Χρόνια μαζί. Σε λύπες χαρές, επιτυχίες, δυσκολίες. Φίλοι κα συνεργάτες από τα χρόνια της νιότης. Μέχρι τώρα. Μέχρι πριν δυο μέρες που έκαναν την συναυλία στο Βόλο.



Τάκης Μόσχος: Το τελευταίο αντίο στον “Αργύρη”

Στη Σκόπελο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα χειροκροτήσουν την προσεχή Παρασκευή (3.5.2019) για τελευταία φορά τον σπουδαίο ηθοποιό Τάκη Μόσχο.

Επιθυμία της οικογένειας του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμούς στις τράπεζες Alpha και Eurobank για το Σπίτι του Ηθοποιού και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αντίστοιχα.



Τελευταίο αντίο σήμερα στον αγαπημένο μας Φαίδωνα Γεωργίτση

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στο Φαίδωνα Γεωργίτση φίλοι και συγγενείς. Η κηδεία του ηθοποιού, που έφυγε σε ηλικία 80 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Μαρτίου μετά από μάχη με τον καρκίνο, θα γίνει στις 12:30 στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.