Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΑΝΤ1



Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτονται στοιχεία για τον Κυπραίο απόψε

Οι «Αγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας και οι εξελίξεις είναι σημαντικές.

Ο Δούκας έβαλε στο στόχαστρο τον Κυπραίο και τον έχει πλέον αντιμέτωπο, καθώς ο τελευταίος ξέρει τα πάντα για τη δολοφονία του Γιάννου.



Ποιός "μεγάλος" ηθοποιός αποχώρηση από τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν την πρεμιέρα...

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και συγκεκριμένα 29 Σεπτεμβρίου η πολυδάπανη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», που στόχο έχει να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να εκτοξεύσει σε τηλεθέαση το κανάλι.



Φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Ρίτσα Μπιζόγλη - Σε ποιο κανάλι πάει

Τον δρόμο για το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής φαίνεται πώς αναζητάει τις τελευταίες ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος Ρίτσα Μπιζόγλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nassoblog, η anchorwoman του ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου και πηγαίνει στην ΕΡΤ για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.



Στον Ant1 τους... «έπιασε» το καλοκαίρι: Βγήκαν με τα μαγιό και τα ούζα στην τηλεόραση

Τους «έπιασε» το καλοκαίρι όπως φαίνεται στον Ant1, αφού στις ζωντανές συνδέσεις στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, ο ένας ρεπόρτερ, ο Γιάννης Σινάνης από την Λέσβο βγήκε με... ψάθα στο κεφάλι, μαγιό και τα πόδια στη θάλασσα, πίνοντας ούζα και τρώγοντας μεζέδες.



Ο Κούγιας κάνει μήνυση στον Χατζηνικολάου για τον on air καβγά

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Νίκο Χατζηνικολάου που ξέσπασε ανήμερα των εθνικών εκλογών.



Φάρσα το τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στον ΑΝΤ1

Λήξη συναγερμού σήμανε πριν από λίγο στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, στη Λεωφόρο Κηφισίας 10-12, στο Μαρούσι, καθώς το τηλεφώνημα για βόμβα, αποδείχθηκε φάρσα.

Στις 7.55 το βράδυ της Κυριακής, άγνωστος τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε πως σε μία ώρα θα εκραγεί βόμβα στο κτίριο του καναλιού.