Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Anonymous Greece



Mεγάλη επίθεση των Anonymous Greece στην Αλβανία για τον Κωνσταντίνο Κατσιφά

Ηλεκτρονική επίθεση σε αλβανικές ιστοσελίδες πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής οι «Anonymous Greece», λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσιφά, στο χωριό Βουλιαράτες.



Anonymous Greece ανταπαντούν σεΤούρκους χάκερς: «Διαρρεύσαμε τα δεδομένα 5.000 Τούρκων πιλότων» (φωτό)

Για ακόμη μία φορά οι Anonymous Greece έδωσαν την απάντησή τους στους Τούρκους χάκερς και τις συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις τους. Οι Έλληνες Anonymous έδωσαν στη δημοσιότητα πάνω από 5.000 δεδομένα Τούρκων πιλότων, όπως ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα medium.com.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:



Χτύπημα-αντίποινα των Anonymous Greece στην Τουρκία

Ακόμη ένα ισχυρό χτύπημα για την Τουρκία από την ομάδα των Ελλήνων χάκερ.

Έχουμε περάσει σε μια εποχή γεμάτη εντάσεις ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες. Οι προκλήσεις «δίνουν και παίρνουν» και ενώ οι φήμες για πόλεμο πληθαίνουν, ένας άλλου είδους «πόλεμος» εκτυλίσσεται.



Anonymous Greece: Κυβερνοεπιθέσεις σε τουρκικές τράπεζες και τον «μυστικό στρατό» του Ερντογάν

Οι Anonymous υποστηρίζουν πως «επιτέθηκαν» στην τουρκική τράπεζα Ziraat Bankasi και παραβίασαν emails και κωδικούς, ενώ «έριξαν» και την ιστοσελίδα του «μυστικού στρατού» Sadat του Τούρκου προέδρου.



Διέρρευσαν αρχεία της ΤτΕ οι Anonymous Greece. Όλα ανακοινώσιμα, απαντά η ΤτΕ

Έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος ισχυρίζονται ότι διέρρευσαν οι Anonymous Greece, προειδοποιώντας, μάλιστα, ότι θα ακολουθήσουν πολλά άλλα.

Σε ανάρτησή τους στο facebook αναφέρουν ότι οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω του μεγάλου όγκου των ηλεκτρονικών αρχείων και παραθέτουν το λινκ της πρώτης διαρροής.



Anonymous σε νέες απειλές: Τα χειρότερα έρχονται

Οι Anonymous Greece φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να κάνουν καθημερινές παρεμβάσεις στην ελληνική πραγματικότητα. Λίγο αφότου, λοιπόν, έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την σελίδα της ΤτΕ επέστρεψαν με νέες απειλές.