Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Άννα Μπουσδούκου



Ίωση ή εγκυμοσύνη για την αγαπημένη παρουσιάστρια, Άννα Μπουσδούκου;

Από το τηλεοπτικό της πόστο λείπει εδώ και λίγες μέρες η Άννα Μπουσδούκου και οι φήμες «οργιάζουν» ότι δεν πρόκειται για μία απλή ίωση.



Μπουσδούκου-Ιωαννίδης: Μιλούν για το γάμο τους και αποκαλύπτουν αν είναι έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί!

Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το καλοκαίρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσία λίγων ατόμων.



Έρχεται το πρώτο παιδάκι για Άννα Μπουσδούκου και Σταύρο Ιωαννίδη!

Μπορεί να την βλέπουμε καθημερινά μέσα από τον ΣΚΑΙ, όμως είναι αφιερωμένη ολοκληρωτικά στην οικογένεια της. 

Ο λόγος για την Άννα Μπουσδούκου, που είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Σταύρο Ιωαννίδη και όπως αναφέρει στη Real άτομο του περιβάλλοντός τους «Είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς»!



Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της Άννας Μπουσδούκου

Στις 09 Σεπτεμβρίου η Άννα Μπουσδούκου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σταύρο Ιωαννίδη. 

Η παρουσιάστρια και ο ρεπόρτερ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία πολύ λίγο ατόμων. Είναι ένα ζευγάρι που δεν αρέσκεται στην προβολή της προσωπικής του ζωής, έτσι αποφάσισε ο γάμος του να είναι σχεδόν… μυστικός!



Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει πολύ σύντομα η Άννα Μπουσδούκου η οποία θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Σταύρο Ιωαννίδη. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ο εκλεκτός της καρδιάς της διοργανώνουν τη λαμπερή τελετή η οποία θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στην Αντίπαρο.