Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ανδρέας Μικρούτσικος



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «λύγισε» στον αέρα για τον αδελφό του, Θάνο: Δεν μπορούσα να πάω στη συναυλία χωρίς εκείνον

Το πρωί της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno» προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

 



Α.Μικρούτσικος για Π.Βλάχο: «Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται μια οικογένεια; Βλάχο συνέχισε»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τους στίχους που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε τραγούδι του, στράφηκε κατά δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ.



Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ανάρτηση – «καρφί» για την εκπομπή «Super Κατερίνα» – Απογοητευμένος ο παρουσιαστής;

Ενοχλημένος και απογοητευμένος φαίνεται πως είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τους συντελεστές της εκπομπής «Super Κατερίνα» στην οποία συμμετέχει και το γεγονός ότι πολλές φορές δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει την σκέψη του. Εξάλλου το τελευταίο διάστημα είναι αρκετές φορές που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του στον «αέρα» για το συγκεκριμένο γεγονός.



Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση

Με τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του Θάνο, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Αδυνατώντας να αρθρώσει λέξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει» είπε.



Ανδρέας Μικρούτσικος: Τον ψάχνουν οι πάντες - Δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε στους φίλους του

Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί εδώ και μερικούς μήνες...



Επτά μήνες φυλάκιση στον Ανδρέα Μικρούτσικο επειδή έκλεβε ρεύμα

Στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος οδηγήθηκε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος με το δικαστήριο να του επιβάλει την ποινή της 7μηνης φυλάκισης με αναστολή.