Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ



Αιματηρό τροχαίο στην Ρωσία: Αναποδογύρισε λεωφορείο με παιδιά

Συνολικά, 48 επιβάτες σε λεωφορείο εκ των οποίων οι 33 είναι παιδιά, ανατράπηκε νοτιοδυτικά της Μόσχας. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο λεωφορείο. Το λεωφορείο ανατράπηκε, ενώ ταξίδευε από το Σμόλενσκ προς την Καλούγκα. Σε αυτό επέβαιναν 48 άνθρωποι, από τους οποίους οι 33 παιδιά, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.



Δεκάδες νεκροί από ανατροπή λεωφορείου!

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με λεωφορείο, που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στη Νότια Αφρική.

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από το Κέιπ Τάουν με προορισμό στα ανατολικά, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.



Τραγωδία στο Εκουαδόρ – 12 νεκροί και 25 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου



19 νεκροί και 60 τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στο Χονγκ Κονγκ -Συνελήφθη ο οδηγός [εικόνες & βίντεο]

Συνελήφθη ο οδηγός του διώροφου λεωφορείου που ανετράπη στο Χονγκ Κονγκ, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 19 άνθρωποι και άλλοι 60 να τραυματιστούν.



Τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ - Τουλάχιστον 19 νεκροί από την ανατροπή διώροφου λεωφορείου

Τουλάχιστον 19 είναι οι νεκροί από την ανατροπή διώροφου λεωφορείου στο Χονγκ Κονγκ, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το τοπικό ραδιόφωνο RTHK.



Ανατροπή λεωφορείου με έξι νεκρούς στην Τουρκία

Τουλάχιστον έξι είναι οι νεκροί και 36 οι τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στην επαρχία της Αμάσειας στην Τουρκία, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τουρκικά ΜΜΕ.