Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

αναθυμιασεις



Σοκ στα Καβάσιλα: Νεκρός 75χρονος από αναθυμιάσεις σε πυρκαγιά

Τραγωδία τα ξημερώματα στα Καβάσιλα. Ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του μετά απο πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του από το τζάκι.



Κρίσιμες ώρες για 30χρονο που εισέπνευσε αναθυμιάσεις από μαγκάλι στην Αργολίδα

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 30χρονος που εισέπνευσε αναθυμιάσεις από μαγκάλι, το οποίο χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί τη νύχτα.

Πρόκειται για Πακιστανό, που απασχολείται σε εποχικές εργασίες.



Καλλιθέα: Από τις αναθυμιάσεις πέθαναν οι δύο ηλικιωμένες

Ακούγαμε τους γέροντες που φώναζαν «βοήθεια» και βλέπαμε τις φλόγες να βγαίνουν από παντού, λέει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε στέγη ηλικιωμένων στην οδό Αγίων Αποστόλων στην Καλλιθέα. 



Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη από αναθυμιάσεις

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε την ζωή της από τις αναθυμιάσεις φωτιάς, που ξέσπασε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. 



Εκκενώθηκε το κτίριο Europa στις Βρυξέλλες, λόγω αναθυμιάσεων

Το κτίριο που θα φιλοξενήσει αύριο και την Παρασκευή τη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών εκκενώθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα καθώς εργαζόμενοι στα μαγειρεία αισθάνθηκαν και πάλι αδιαθεσία λόγω αναθυμιάσεων.



Τοξικός εφιάλτης στην Ιταλία - Αναθυμιάσεις από φωτιά σε εταιρεία συλλογής απορριμμάτων

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί στους χώρους εταιρείας που περισυλλέγει ειδικά απορρίμματα στη βόρεια Ιταλία, στην περιοχή Μορτάρα, κοντά στην πόλη Παβία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπάρχει κίνδυνος τοξικών αναθυμιάσεων (διοξίνες).