Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ανασχηματισμος



Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός: «Ξήλωμα» της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε ο πρωθυπουργός

Ανακοινώθηκε στις 18:00 ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη με κύριες αλλαγές να είναι το «ξήλωμα» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κατόπιν απόφασης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση της Κυβέρνησης:

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη



Ο Γεραπετρίτης αποκάλυψε πότε θα γίνει ανασχηματισμός

Δεν συζητάμε με την Τουρκία, όσο γίνονται παραβιάσεις του εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου: το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μέσω συνέντευξής του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Και, παρότι πρέπει να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, πρόσθεσε,«τελεσίγραφα εμείς δεν δεχόμαστε».



Το πικρόχολο σχόλιο Καμμένου για τον ανασχηματισμό

Ο κ. Καμμένος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν ο Ζόραν Ζάεφ με τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, πρόσφατα στο Νταβός, την οποία συνόδευσε με το εξής δηκτικό σχόλιο: 



Ανασχηματισμός με νόημα από τον Τσίπρα

Τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, τον ανασχηματισμό, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 



Ανασχηματισμός στις 13:30

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος θα ανακοινώσει τον ανασχηματισμό. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 13.30. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες.



Δ.Παπαδημούλης: «Ο Α.Τσίπρας θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό»

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, εξαιτίας της αρνητικής στάσης που έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ό,τι αφορά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (02/01/2019) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.