Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ανασφάλιστα οχήματα

 

Τα πρόστιμα και οι κυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα αποστείλει τα στοιχεία όσων εντοπίστηκαν με ανασφάλιστα οχήματα στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή για την επιβολή προστίμων και κυρώσεων.



Μπαίνουν τα πρόστιμα για τα Ανασφάλιστα οχήματα στο TAXIS

Τελευταία ημέρα της προθεσμίας για τα ανασφάλιστα οχήματα σήμερα και ήδη αναρτώνται τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ τα ανασφάλιστα ανέρχονται σε περίπου 437.000 τελικά και τα ειδοποιητήρια για πρόστιμα άρχισαν να φορτώνονται στο Taxis.



Τα πρόστιμα της εφορίας για 385.000 ανασφάλιστα Ι.Χ. - Τελική προθεσμία εξόφλησης η Δευτέρα

Επιστολές έλαβαν οι πελάτες ασφαλιστικών εταιρειών αυτοκινήτων, ενημερώνοντάς τους ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διασταυρώσεις στοιχείων των ανασφάλιστων οχημάτων και σειρά έχει η πιστοποίηση των οδηγών.



Λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Τελειώνει ο χρόνος για τα ανασφάλιστα οχήματα. Με τη λήξη της προθεσμίας την Παρασκευή για τη διόρθωση λαθών σε οχήματα που μπορεί να φαίνονται ανασφάλιστα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα προχωρήσει στην επόμενη ηλεκτρονική διασταύρωση.



ΑΑΔΕ: Τελευταία ευκαιρία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Τελευταία ευκαιρία για να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητά τους ή να διορθώσουν οι ίδιοι λάθη που εμφανίζουν ως ανασφάλιστα έχουν χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Μετά κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα από 100 έως 250 ευρώ, με αφαίρεση διπλώματος οδήγησης και άδειας κυκλοφορίας, αλλά και με ποινικές κυρώσεις.