Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

ανασα



Ανάσα για 150.000 οφειλέτες. Σε κόκκινα δάνεια το επίδομα στέγασης

Στην ενίσχυση περισσότερων από 150.000 οικογενειών με έως 175 ευρώ τον μήνα, οι οποίες ανήκαν πριν από την κρίση στη μεσαία εισοδηματικά τάξη και σήμερα έχουν μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια, προσανατολίζονται κυβέρνηση και δανειστές μέσω της καταβολής του επιδόματος ενοικίου στέγασης.



Το αφορολόγητο για ανέργους, φοιτητές και περιστασιακά εισοδήματα

Ανάσα για χιλιάδες φορολογουμένους λίγο πριν την έναρξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών καθώς συμπεριέλαβε στο νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2015/2366/ΕΕ για τις υπηρεσίες πληρωμών και άλλες διατάξεις» διάταξη σύμφωνα με την οποία θα φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών -και άρα θα έχουν το αφορολόγητο - φυσικά πρόσ



Ρουβίκωνας: Μια ανάσα ελευθερίας η άδεια Κουφοντίνα

Μια «ανάσα ελευθερίας» χαρακτηρίζει την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέσα από την οποία επιτίθεται στο πολιτικό σύστημα που επικρατεί στη χώρα και ειδικότερα στη Νέα Δημοκρατία, για την οποία αναρωτιέται «πώς ξέρει ονόματα του Ρουβίκωνα η ΝΔ;». 



Συνεχίζεται ο καύσωνας με 40άρια - Δροσίζει από την Παρασκευή

Καύσωνα... συνέχεια σε όλη την Ελλάδα σήμερα Πέμπτη, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου και τους πολίτες να ψάχνουν για μια ανάσα δροσιάς είτε κοντά σε κλιματιστικά, είτε σε παραλίες (οι πιο τυχεροί). 

Αυτό όμως αλλάζει από την Παρασκευή, καθώς η θερμοκρασία σταδιακά θα πέσει, ξεκινώντας από τα βόρεια της χώρας.



Ρύθμιση-ανάσα για εκατομμύρια νοικοκυριά: Πώς θα τακτοποιήσετε χρέη σε εφορία, Ταμεία, τράπεζες

Οι πρώτοι 310 διαμεσολαβητές που θα «τρέξουν» τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων προέκυψαν, χθες, από δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.



Λύση- ανάσα για 36.000 οικιστές του τέως ΟΕΚ. Τα μέτρα και ποιοι ωφελούνται

Οριστική λύση-ανάσα δίνεται σε 36.000 οικιστές του τέως ΟΕΚ με τον ΟΑΕΔ να προχωρά σε έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων και ρυθμίσεις αποπληρωμής οφειλών.

Σύμφωνα με ενημερωτικά φυλλάδια που εξέδωσε ο Οργανισμός, ωφελούνται οι εξής κατηγορίες:

-Οικιστές χωρίς οριστικό παραχωρητήριο σε 151 οικισμούς