Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

αναποδογυρισε



Εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του αλλά τη γλίτωσε!

 

Τα χειρότερα απέφυγε ένας άνδρας στον Άγιο Νικόλαο Βοιών, όταν το τρακτέρ του τούμπαρε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- σε δύσβατη αγροτική περιοχή, με συνέπεια να εγκλωβιστεί ο χειριστής του.

 



Σύγκρουση οχημάτων στη Ρόδο - Αναποδογύρισε το ένα ΙΧ

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Ε.Ο Ρόδου-Λίνδο στο χωρίο Κάλαθος με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων και τους αυτόπτεις μάρτυρες να μιλούν για... παραλίγο τραγωδία.



Αναποδογύρισε ταξί στην Κυψέλη

Σκηνή που νομίζαμε πως θα βλέπουμε μόνο σε ταινίες αντίκρισαν σήμερα περιοίκοι στην Κυψέλη, καθώς για άγνωστο λόγο, ταξί χτύπησε σε τρία παρκαρισμένα οχήματα σε ένα στενό δρομάκι και στη συνέχεια αναποδογύρισε.



Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας - Στο κόκκινο η κίνηση στους δρόμους

Στα «κόκκινα» το κέντρο της Αθήνας μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/01) στην οδό Μιχαλακοπούλου, στο ύψος όπου βρίσκεται το κτήριο του πρώην ΔΟΛ. 

 

 



Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Ηράκλείου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου στην εθνική οδό, λίγο μετά το ΚΤΕΟ Ηρακλείου στο ρεύμα προς Χερσόνησο. 

Ένα αυτοκίνητο ανετράπη από άγνωστη αιτία χωρίς όμως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. 



Μποτιλιάρισμα στο Κηφισό - Αναποδογύρισε νταλίκα

Μποτιλιάρισμα λόγο τροχαίου στον Κηφισό. Νταλίκα που μετέφερε πατάτες, αναποδογύρισε, στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, στο ρεύμα προς Λαμία καθώς έσπασε ο άξονάς της.

Η κυκλοφορία στο δρόμο να διεξάγεται μετ’ εμποδίων.