Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ανακοινώσεις



Βάσεις 2019: Ανακοινώνονται αύριο το πρωί

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους, καθώς ανακοινώνονται οι βάσεις. Αύριο μετά τις 11 το πρωί θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών. Οι βάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας οι βάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη (27.08.2019) μετά τις 11:00.



Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής για τη θεομηνία στην Χαλκιδική

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική εξέφρασε εκ μέρους της Πυροσβεστικής ο εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσίας, κατά την ενημέρωση για τις κινήσεις που έγιναν μετά την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων στη Βόρεια Ελλάδα.



Ε.Ε: Απόφαση για μέτρα κατά της Τουρκίας

Αποφασισμένη φαίνεται πλέον η Ε.Ε ώστε να βάλει «χαλινάρι» στην Τουρκία και στα όσα προκλητικά πράττει τον τελευταίο καιρό στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε που συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, πλέον η κατάσταση περνά… στην επόμενη φάση.



Brexit:Σήμερα ή τις επόμενες ημέρες» οι επίσημες ανακοινώσεις

Σήμερα ενημερώνονται τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο για το Brexit, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες.



Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις Τσίπρα για την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας

Το νέο σχέδιο για την Πολιτική Προστασία θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη .



Μέχρι τον Οκτώβριο οι ανακοινώσεις για το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια

Έως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχει γίνει γνωστό το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι αλλαγές στις δύο τελευταίες τάξεις της Γ´ Λυκείου, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.