Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

αναγκαστική προσγείωση



Χανιά: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας!

Με λεωφορεία θα μεταβούν, τελικά, στο Ηράκλειο οι επιβάτες αεροσκάφους που έκανε αναγκαστική προσγείωση στα Χανιά, το βράδυ της Τετάρτης (13.11.2019).



Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο Λονδίνο λόγω απειλής για βόμβα

Αεροπλάνο της Air India με προορισμό τις ΗΠΑ προσγειώθηκε εκτάκτως συνοδεία βρετανικών μαχητικών αεροσκαφών στο Λονδίνο έπειτα από απειλή για βόμβα...

 



Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Τι λέει η εταιρεία

Στις 6.45 το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Κίεβο οι επιβάτες της πτήσης EL 202 Θεσσαλονίκη- Κίεβο της Ellinair, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.



Δεκάδες τραυματίες από ανώμαλη προσγείωση αεροσκάφους στη ΛΔ Κονγκό

Τριάντα οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά, όταν ένα αεροσκάφος Antonov που μετέφερε άνδρες των ενόπλων δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό έκανε ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης Μπένι, όπως έγινε γνωστό από στρατιωτικές πηγές.



Τρόμος στον αέρα για την Μέρκελ: Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος της

Αναγκαστική προσγείωση για το γερμανικό κυβερνητικό αεροσκάφος που επέβαινε η Ανγκελα Μέρκελ.

Το αεροσκάφος με προορισμό την Αργεντινή, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος των G20, μετά από μία ώρα πτήσης, άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς την Κολωνία. 



Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος της Air France στη Ρωσία

Την έκτακτη είδηση μεταφέρει το Sputnik και κάνει λόγο για αναγκαστική προσγείωση ενός Boeing-777 της Air France στην Ρωσία! Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την γαλλική πρωτεύουσα και είχε προορισμό την Κίνα.