Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ



Λαβρόφ: Αντιπαραγωγικές χαρακτήρισε τις αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας είναι αντιπαραγωγικές, όμως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο μόλις η αμερικανική πλευρά είναι έτοιμη για συνομιλίες με αμοιβαίο σεβασμό, δήλωσε σήμερα ο ρώσος υπουργός Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.



Η Ελλάδα «χέρι με χέρι» με τον Ν.Τραμπ: Η μόνη χώρα της ΕΕ που συμμετέχει στις αμερικανικές κυρώσεις

Η Ελλάδα πειθάρχησε στις κυρώσεις των ΗΠΑ και έπαψε να προμηθεύεται πετρέλαιο από το Ιράν λόγω των αμερικανικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν στην Τεχεράνη.



Επεσε η ρωσική χρηματαγορά. Δείγματα κραχ μετά τις αμερικανικές κυρώσεις

Χθες, 9 Απρίλου, έπεσαν οι μετοχές στο Χρηματιστήριο της Ρωσίας με φόντο τις νέες αμερικανικές κυρώσεις, που αφορούν στις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες και τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ρωσίας.



Κρεμλίνο: Η Ρωσία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της μετά τις νέες αμερικανικές κυρώσεις

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα πως η Ρωσία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα οικονομικά συμφέροντά της μετά την υιοθέτηση ενός νέου πακέτου αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.



Ρωσία: Έτσι θα απαντά στις αμερικανικές κυρώσεις

Η ρωσική κυβέρνηση θα απαντά «με ισοδύναμο τρόπο» σε κάθε νέα κύρωση των ΗΠΑ, προειδοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ, τρεις ημέρες μετά την ψήφιση από το αμερικανικό Κογκρέσο νέων κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.