Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

American Airlines



Ξεχείλισαν οι τουαλέτες αεροπλάνου και είπαν στους επιβάτες να κάνουν την ανάγκη τους σε σακούλες και μπουκάλια

Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι 187 επιβάτες της πτήσης 663 της American Airlines όταν ενημερώθηκαν από το προσωπικό του αεροπλάνου ότι θα πρέπει να κάνουν την ανάγκη τους σε πλαστικές σακούλες ή σε μπουκάλια, καθώς οι τουαλέτες είχαν ξεχειλίσει!

 



Σε καραντίνα δύο αεροσκάφη της American Airlines στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας

Όλοι οι επιβάτες και τα πληρώματα δύο αεροσκαφών της American Airlines που έφτασαν από την Ευρώπη στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας θα εξεταστούν από γιατρούς, αφού 12 άνθρωποι παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης κατά τη διάρκεια της πτήσης, ανέφερε μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου.



Σε μηχανική βλάβη στον κινητήρα αποδίδεται η φωτιά στο αεροσκάφος των American Airlines

Βλάβη στον κινητήρα φαίνεται να προκάλεσε τη φωτιά σε αεροσκάφος των American Airlines, την ώρα της απογείωσης από το αεροδρόμιο του Σικάγο.

«Είναι μία σπάνια, σοβαρή περίπτωση κατά την οποία τμήματα του κινητήρα έσπασα και εκτοξεύτηκαν από αυτόν», ανέφερε ομοσπονδιακός αξιωματούχος στο Associated Press.



Αεροσκάφος της American Airlines ανέφερε επείγουσα ανάγκη

Επείγουσα ανάγκη ανέφερε ένα αεροσκάφος της American Airlines το οποίο πετούσε με προορισμό τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Μόναχο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης κι ενώ βρισκόταν σχεδόν πάνω από τη Γλασκόβη, ανέφερε επείγουσα ανάγκη και άλλαξε πορεία, προς το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.



American Airlines: Τρόμος στον αέρα

Σε πτήση της American Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο - Λος Άντζελες επικράτησε πανικός όταν ξαφνικά πάνω από τον Ατλαντικό πλήρωμα  και επιβάτες αισθάνθηκαν αδιαθεσία ενώ κάποιοι λιποθύμησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες των επιβατών, τουλάχιστον 6 μέλη του πληρώματος και 2 επιβάτες αισθάνθηκαν ότι θα χάσουν τις αισθήσεις τους.