Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

ΑΜΕΑ



Τέλος, στην παράνομη στάθμευση σε ράμπες και διαβάσεις ΑμεΑ από τον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας βάζει τέλος στην παράνομη στάθμευση των οχημάτων σε διαβάσεις και ράμπες ΑμεΑ, μέσω της εγκατάστασης «έξυπνων» αισθητήρων.



Youtuber «Hayate»: Στην φυλακή ο 35χρονος μετά την πολύωρη απολογία του

Ο 35χρονος YouTuber «Hayate» οδηγήθηκε στην φυλακή μετά την απολογία του, που κράτησε περίπου 2,5 ώρες ενώπιον της 17ης ανακρίτριας.

Κατηγορείται για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.



Υπόθεση «Hayate»: Οι Αρχές ταυτοποίησαν 21 άτομα που πλήρωναν για να δουν τις καταγγελλόμενες κακοποιήσεις ΑμεΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 35χρονου Youtuber «Hayate» που συνελήφθη καθώς αποκαλύφτηκε ότι κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση 21 ατόμων που φέρεται να πλήρωναν για να δουν τις καταγγελλόμενες κακοποιήσεις.



Σύλληψη «Hayate»: Οι χιλιάδες followers και ο τρόπος που έβγαζε χρήματα από την κακοποίηση των ΑμεΑ

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν τον 35χρονο YouTuber, επ’ ονόματι «Hayate» ή «Αρχηγό» ο οποίος φέρεται πως κακοποιούσε άτομα με αναπηρία και παράλληλα έκανε live μετάδοση στο YouTube και στο TikTok, με σκοπό το κέρδος.



Τόκιο: Λεωφορείο χωρίς οδηγό παρέσυρε Παραολυμπιονίκη στο Ολυμπιακό Χωριό

Ένας τυφλός Παραολυμπιονίκης τραυματίστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό όταν τον παρέσυρε ένα ηλεκτρικό λεωφορείο χωρίς οδηγό.



Ο Μπακογιάννης φτιάχνει ράμπα για ΑμΕΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη

Σε ένα αίτημα που εδώ και χρόνια έθεταν, χωρίς αποτέλεσμα, οι εκπρόσωποι των ατόμων με αναπηρία σπεύδει να ανταποκριθεί ο Δήμος Αθηναίων με εντολή του Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτές τις ημέρες ξεκινά η κατασκευή ράμπας στον χώρο του μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη, η οποία θα διευκολύνει την πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία.