Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

αλυσοδεμένο πτώμα



Ταυτοποιήθηκε το αλυσοδεμένο πτώμα στη Χαλκιδική - Ανήκει σε αγνοούμενο

Λύθηκε το μυστήριο με το αλυσοδεμένο πτώμα στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής. Ανήκει σε εξαφανισμένο μαθηματικό από την περιοχή Χαριλάου.

Την πρώτη Νοεμβρίου εξαφανίζεται Ο Κωνσταντίνος Βαβούρης, για τον οποίον είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert. Δυστυχώς, σε αυτόν ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στις 6 Νοεμβρίου αλυσοδεμένο σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας.



Ανατροπή με το αλυσοδεμένο πτώμα στη Χαλκιδική - Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστής

Σε αυτοκτονία αποδίδεται, πιθανότατα, ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε θαλάσσια περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Η νεκροψία - νεκροτομή δεν έδειξε θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άνδρα, ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο πνιγμός.



Σοκάρει το έγκλημα στη Χαλκιδική: Αλυσοδεμένο πτώμα στη θάλασσα με λουκέτα και βαρίδια

Τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού έφερε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός του άντρα που εντοπίστηκε στο κανάλι της Νέας Ποτίδας στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά.



Θρίλερ στη Χαλκιδική με αλυσοδεμένο πτώμα

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας διερχόμενος κάτω από τη γέφυρα της Ν. Ποτίδαιας, το απόγευμα της Δευτέρας (06/11), αντικρίζοντας ένα αντρικό πτώμα δεμένο με αλυσίδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άντρα ηλικίας 50 με 60 ετών.