Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Alpha Bank



Πακέτο κόκκινων δανείων πουλά η Alpha Bank

Η Alpha Bank ανακοίνωσε ότι προέβη στη σύναψη δεσμευτικής συμφωνίας με κοινοπραξία η οποία αποτελείται από επενδυτικά κεφάλαια υπό τη διαχείριση εταιριών συνδεδεμένων με την Apollo Global Management, LLC και από τον Διεθνή Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως (International Finance Corporation - IFC), μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, για την πώληση μικτού χαρτοφυλακίου (i) μη εξυ



Πουλήθηκε από την Alpha Bank το σπίτι Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι

Η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι βγήκε σήμερα σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank και πουλήθηκε σε τιμή που φτάνει τα 9 εκατ. ευρώ. 



Συγκέντρωση έξω από την Alpha Bank από τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ALPHA BANK στην οδό Σταδίου, πραγματοποίησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, οι οποίοι ζητούν να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους.



Alpha Bank: Οι επιπτώσεις του Brexit στον ελληνικό τουρισμό

Εκτιμήσεις για τις επιπτώσεις που θα έχει το Brexit στον ελληνικό τουρισμό διατυπώνουν οι αναλυτές της Alpha Bank, στο εβδομαδιαίο δελτίο της τράπεζας.



Επιστολή της Τηλέτυπος προς την Alpha Bank για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Προς ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

Κύριοι,

Σας είναι γνωστό ότι η εταιρεία μας στο υπερ25ετές διάστημα δραστηριότητός της είχε συνολικό κύκλο εργασιών 2,7 δισ. ευρώ και διατήρησε κατά μέσο όρο 560 θέσεις εργασίας στο σταθμό και 640 θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις που προμηθευτών για την εξυπηρέτηση του σταθμού.



Alpha Bank: Το κλίμα θα αντιστραφεί απο μια συμφωνία τον Αύγουστο

"Η άμεση επίτευξη της συμφωνίας με τους εταίρους μας εντός του Αυγούστου, δύναται να αντιστρέψει άμεσα το οικονομικό κλίμα ελαττώνοντας- ή ακόμη και εκμηδενίζοντας- σε μεσοχρόνιο ορίζοντα τις επιπτώσεις επί της ιδιωτικής καταναλώσεως", αναφέρει η Alpha Bank στο τελευταίο εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων.