Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Alpha



«Άσε μας ρε μαμά»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha!

«Άσε μας ρε μαμά»: Μια νέα τηλεοπτική σειρά έρχεται από τον Σεπτέμβριο στον Alpha.
Μια σειρά που είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, προσφέροντας όμορφες στιγμές.

Πρωταγωνιστές, αγαπημένοι μας ηθοποιοί, που θα «κλέψουν» για ακόμα μια φορά την καρδιά μας, με «όπλο» τους το μεγάλο τους ταλέντο.



Έφυγε από τον ΑΝΤ1 για να γίνει η νέα διευθύντρια Προγράμματος του Alpha

Ήταν στον Alpha, έφυγε για τον ΑΝΤ1 και τώρα επιστρέφει στον Alpha αναβαθμισμένη. Πρόκειται για την Βάσω Παπαβασιλείου, την μέχρι πρότινος επικεφαλής προγραμματισμού του καναλιού του Αμαρουσίου (Head Of Scheduling & Continuity), η οποία πλέον γυρίζει στα παλιά της λημέρια με νέο ρόλο.



Τηλεφώνημα για βόμβα στις εγκαταστάσεις Alpha - Star

Όπως έκανε γνωστό ο Αντώνης Σρόιτερ, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίο ειδήσεων, άγνωστοι τηλεφώνησαν για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις Alpha - Star. 

Αυτήν την ώρα γίνονται έρευνες στο κτίριο με τον Αντώνη Σρόιτερ να υπογραμμίζει ότι αν χρειαστεί «θα διακόψουμε το δελτίο».



Σοκαρισμένοι στον Alpha: Περίμεναν τον Μαχαιρίτσα στο στούντιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στο κοινό, που τον ακολουθούσε για χρόνια, έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.



Ο Τσίπρας μίλησε για όλα

Με το ζήτημα της επταήμερης εργασίας ξεκίνησε τη συνέντευξή του στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας. «Είδα το βίντεο τρεις φορές και δεν το πίστευα», είπε και πρόσθεσε ότι αυτές είναι οι θέσεις του κ.Μητσοτάκη και προσπάθησε να το διορθώσει, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Παπαστράτο. «Σε όλες τις επιχειρήσεις που η τσιμινιέρα δεν σταματάει να καπνίζει υπάρχει το πενθήμερο και το οκτάωρο.



Εγκρίθηκε η εξαγορά του Alpha από την Motor Oil

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η απόκτηση κοινού ελέγχου επί των εταιριών Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ, Alpha Ραδιοφωνική ΑΕ και Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος ΑΕ, μέσω της εταιρίας συμμετοχών Nevine Holdings Limited, από τις εταιρίες Μotor Oil (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου αε, Alpha Media Group Limited και τον Δημήτρη Κοντομηνά.