Χταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο
Υλικά Συνταγής
1 χταπόδι (περίπου 1 κιλό με 1.200 γραμμ.)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
1 δαφνόφυλλο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα ρίγανη
2 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο
Υλικά Συνταγής
1 χταπόδι (περίπου 1 κιλό με 1.200 γραμμ.)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
1 δαφνόφυλλο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα ρίγανη
2 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο
Μπορεί το αλουμινόχαρτο να είναι ένα συνηθισμένο αντικείμενο που βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σας, οι χρήσεις του, όμως, δεν είναι πάντα τόσο απλές όσο φαντάζεστε.
Εκμεταλλευτείτε το και χρησιμοποιήστε το με τους παρακάτω τρόπους και θα δείτε πόσο απαραίτητο θα φανεί στην καθημερινότητά σας.
Μελέτες, φέρνουν στο φως στοιχεία, που σοκάρουν. Δείτε τον σοβαρό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε, το αλουμινόχαρτο στο μαγείρεμα!
Μπορεί να ζούμε σε μια υπερ-καταναλωτική εποχή που όσο κι αν μας έχει γονατίσει η κρίση μια μικρή παρασπονδία την κάνουμε που και που και αγοράζουμε εκείνο το γλυκό ρουχαλάκι στη βιτρίνα που μας φώναζε “πάρε με».