Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

αλογο



Κρήτη: Ηλικιωμένος έπεσε από το άλογο σε δύσβατο σημείο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε από πτώση στην Ζούρβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα συνέβησαν όταν ο ηλικιωμένος αποφάσισε να κάνει ιππασία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το άλογο του σε δύσβατο σημείο.



Γρεβενά: Σκότωσαν άλογο που είχε γεννήσει

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, κάτοικοι της Σμίξης Γρεβενών, που αντίκρισαν ένα νεκρό άλογο, κάτω από τη γέφυρα του χωριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άλογο (φοράδα), τεσσάρων ετών, που ήταν πυροβολημένο από κυνηγετικό όπλο, σε δύο σημεία: στην κοιλιά και στο κεφάλι.

Δίπλα στο σημείο, περιφέρονταν και το μικρό πουλάρι του!

 

Χάιδω: Το άλογο στην Ηλεία που κολύμπησε, χάθηκε και επέζησε για 15 μέρες σε ερημική παραλία (εικόνες & βίντεο)

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι κάτοικοι στο Κατάκολο, μόλις συνειδητοποίησαν πως το άλογο που είχε χαθεί επί μέρες στην περιοχή, βρισκόταν μέσα στην θάλασσα.

Η «Χάιδω» όπως λέγεται το άλογο είχε χαθεί πριν 23 μέρες, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει δημοσιεύσει μέχρι και αγγελία για την εύρεση του ζώου.



Απίστευτο: Μπήκε στο τρένο με το άλογό του

Νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάρει την Τετάρτη το τρένο στην Αυστρία συνοδευόμενος από ένα… άλογο, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που τράβηξαν συνεπιβάτες του και ανήρτησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων ÖBB



Άλογο που έζησε πριν 40.000 χρόνια ανακαλύφθηκε σε κρατήρα της Σιβηρίας

Ένα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένο νεαρό άλογο ηλικίας 40.000 ετών ανακαλύφθηκε από επιστήμονες σε μόνιμα παγωμένο έδαφος σε κρατήρα της Σιβηρίας. Είναι το πρώτο εύρημα τέτοιου είδους στον κόσμο.