Σαρακοστή: Πώς να ξεχωρίσετε τα φρέσκα από τα αλλοιωμένα θαλασσινά
21
Φεβρουαρίου
2017
- 12:43
Τελευταία τροποποίηση στις 21 Φεβρουαρίου, 2017 - 12:45
Προσεκτική αναζήτηση για ποιοτικά σαρακοστιανά προϊόντα, συνιστούν οι ειδικοί ενόψει τους εορταστικού τραπεζιού της Καθαρής Δευτέρας αλλά και της περιόδου της Σαρακοστής γενικότερα. Η οσμή και η εμφάνιση είναι τα δύο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψιν ώστε να αγοράσει τα διάφορα θαλασσινά εδέσματα.