Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 -

αλλαγή ονόματος



Αλλάζει όνομα το κόμμα του Ζάεφ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Nezavisen Vesnik», υπάρχει περίπτωση αλλαγής της ονομασίας του κυβερνώντος κόμματος (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ. Όπως τονίζεται, από «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση της Μακεδονίας» που είναι σήμερα, ενδέχεται να αλλάξει σε «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση της Βόρειας Μακεδονίας» ή σκέτο «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση».



Οι γονείς του Μπενίτο Μουσολίνι… ηλικίας 14 μηνών, αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη

Ιταλικό δικαστήριο κλήτευσε τους γονείς του μικρού Μπενίτο, ενός αγοριού ηλικίας 14 μηνών, να παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να τους υποχρεώσει να αλλάξουν το όνομα του γιου τους, το οποίο του έδωσαν για να τιμήσουν τον παππού του, που ονομάζεται επίσης Μπενίτο.



Σκόπια: "Βαφτίζονται" ΠΓΔΜ για να μπουν στο ΝΑΤΟ! "Φίλοι μας οι Έλληνες"

 

"Η νέα κυβέρνηση της ΠΓΔΜ θα κάνει μια νέα προσπάθεια για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ με προσωρινή ονομασία, σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρει την ένσταση της Ελλάδας που εμπόδιζε το βαλκανικό κράτος να γίνει μέλος της στρατιωτικής συμμαχίας επί σχεδόν μία δεκαετία".



Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την αλλαγή ονόματος των διεμφυλικών ατόμων

Τομή στο κατεστημένο αποτελεί το νομοσχέδιο που ανάρτησε προς δημόσια διαβούλευση, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου- Εθνικός Μηχανισμός Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του σχεδίου δράσης για τα δικαιώματα του παιδιού».



Ο Γκρούεφσκι διαψεύδει την Guardian: Δεν είπα ποτέ ότι είμαστε έτοιμοι για αλλαγή ονόματος

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ για την εκτίμηση της εφημερίδας Guardian ότι εμφανίζεται έτοιμος για την αλλαγή του ονόματος της χώρας του...