Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Αλφα



Ο Alpha έχει νέο διευθύνων σύμβουλο

Νέα εποχή ξεκινά πλέον για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μετά την εξαγορά του από την Motor Oil - Tι αναφέρει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Alpha, διευθύνων σύμβουλος του καναλιού θα είναι πλέον ο Μανώλης Δραϊνάκης, ένας άνθρωπος που έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.



Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Γιατί δεν ακολούθησε την Ναταλία Γερμανού στον Alpha;

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε για την τηλεοπτική «μέντορα» του Ναταλία Γερμανού και εξήγησε στην εφημερίδα Real και στην Πολυξένη Καραμίχα γιατί δεν την ακολούθησε στον Alpha…


Ευθύμης Ζησάκης: Τι αποκαλύπτει για την αποχώρησή του από το «Σόι σου»

Ο Ευθύμης Ζησάκης, σε συνέντευξή του στο “TV ΕΘΝΟΣ” , για πρώτη φορά αποκαλύπτει του λόγους της αποχώρησής του από την κωμωδία του Alpha, το Σόι σου!



Ενοχλημένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τη διοίκηση του Alpha - Η αντίδρασή της που θα συζητηθεί

Μια συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον Δήμο Βερύκιο. 



Παραμένει στον Alpha ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Αναστάτωση προκάλεσε στις αρχές του καλοκαιριού η αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή Ελένη.

Ο δημοσιογράφος και η Ελένη Μενεγάκη όπως ήταν γνωστό συνεργάζονταν σχεδόν 17 χρόνια και ουδείς πίστευε πως δε θα είναι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της.



Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου και του Νίκου Μάνεση με τη δημοσιογράφο να έχει όπως φαίνεται ήδη δεχτεί πρόταση για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.