Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Αλέξης Γρηγορόπουλος



Συνήγορος Κορκονέα: «Έκανε λάθος - Μην καταστρέψετε έναν άνθρωπο»

Με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Βαγγέλη Ανδρούλα, συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.



Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Για ακόμη μια χρονιά θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Ελληνική Αστυνομία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια και τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη.



Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 6 Δεκεμβρίου 2008, ο 15χρονος Αλέξης έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού

Ήταν βράδυ Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου του 2008 και σε μια στιγμή έγιναν τόσα πολλά και σημαντικά γεγονότα που «σημάδεψαν» την ζωή της χώρας: ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, αλλά και σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.



Διακόπηκε για τις 23 Δεκεμβρίου η δίκη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Διακόπηκε σήμερα για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.



Κλειστό το κέντρο της Αθήνας- στο Σύνταγμα η πορεία στη μνήμη του Γρηγορόπουλου

Στην πλατεία Συντάγματος έφτασε η πορεία μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας.



Στους δρόμους 5.000 αστυνομικοί - Κινητοποιήσεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Δρακόντεια μέτρα έχει λάβει η αστυνομία εν όψει της αυριανής επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους, καθώς αύριο το μεσημέρι διοργανώνονται κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.