Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Αλέξη Τσίπρα



Βουλή: H δευτερολογία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Για ένα κρεσέντο ύβρεων από πλευράς του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του ατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.



Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΕΒ - Live

«Το σημερινό συνέδριο του ΣΕΒ είναι το τελευταίο που διεξάγεται υπό τις έκτακτες συνθήκες που επέβαλε η πολυετής κρίση και το καθεστώς των μνημονίων», είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ.



Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα

Σε επίσημη δήλωση για το κοινωνικό μέρισμα προχώρησε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: 

 

«Η ελληνική οικονομία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις. Η ανεργία αποκλιμακώνεται, έχοντας σημειώσει συνολικά πτώση 7 μονάδων κατά τα έτη της διακυβέρνησής μας.



Η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ

Την ευκαιρία για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Γιόρτασαν τα γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα ανήμερα την... Πρωταπριλιά! Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Τα... γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα έκαναν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων με αφορμή και τη σημερινή ημέρα της Πρωταπριλιάς. Μάλιστα έκοψαν τούρτα για τον πρωθυπουργό. 

Από το πρωί τοποθέτησαν αλυσίδες στην είσοδο του υπουργείου Υγείας, για τις περσινές υποσχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για 4.500 προσλήψεις στον τομέα της Υγείας. 



Αντζελίνα Τζολί: Μετά τους πρόσφυγες συναντά τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου

Στις 5 το απόγευμα, όπως είχε ανακοινωθεί, η Αντζελίνα Τζολί ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου για τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αντικείμενο το προσφυγικό.