Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Αλεξέι Ναβάλνι



Απεβίωσε από έμφραγμα μέσα στην φυλακή ο πολέμιος του Β.Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι

Απεβίωσε από έμφραγμα μέσα στην φυλακή ο πολέμιος του Β.Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος είχε φυλακιστεί καθώς κατηγορείται πως είναι πράκτορας των ΗΠΑ.



Ναβάλνι: Επικοινωνία Μισέλ με Πούτιν για την τύχη του ακτιβιστή

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε χθες, Πέμπτη, με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε ανησυχία για τον ρώσο αντιπολιτευόμενο ηγέτη Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς φέρεται να έχει δηλητηριασθεί, δήλωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της ΕΕ.



Ξανά στη φυλακή ο ηγέτης της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης στη Ρωσία

Δικαστήριο της Μόσχας επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών στον ηγέτη της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, επειδή παραβίασε την νομοθεσία περί συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας τον περασμένο Ιανουάριο.



Συνελήφθη ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης

Συνελήφθη ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, την ώρα που αναχωρούσε από το σπίτι του στη Μόσχα για να παραστεί σε μια προεκλογική συγκέντρωση στη πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ.



Ο πολέμιος του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, συνελήφθη στη Μόσχα

Ο αντίπαλος του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι και περισσότεροι από 100 υποστηρικτές του προσήχθησαν σήμερα από τις αρχές στη διάρκεια μιας διαδήλωσης κατά της διαφθοράς στην οποία συμμετείχαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του, χιλιάδες άνθρωποι στο κέντρο της Μόσχας.