Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ΑΚΡΙΤΑ



Ακρίτα κατά ξαδέρφου Κασσελάκη: «Όχι, δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι Σπαρτιατών»

Στη «γραμμή» του Στέφανου Κασσελάκη, απάντησε στον ξάδερφο του προέδρου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κασσελάκη, η Έλενα Ακρίτα.



Αποστάσεις Σπίρτζη από την Ακρίτα – «Εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης οι οικογένειες των πολιτικών»

Μετά τα «βέλη» από τον Σωκράτη Φάμελλο, και ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, πήρε αποστάσεις από την Έλενα Ακρίτα για την ανάρτηση της βουλευτή Επικρατείας του κόμματος που προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι.



Ξεσπάει η Έλενα Ακρίτα για τη Ζωή Λάσκαρη!

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη μας άφησε  ξαφνικά χθές το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Για την τελευταία μεγάλη σταρ γράφονται πολλά από χθες το μεσημέρι.



Ακρίτα για Ηριάννα! «Ας κοιμόμαστε ήσυχοι όλοι εμείς…»

Ξέσπασε η  Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, για την 29χρονη Ηριάννα, που οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή μετά από την απόρριψη της αίτησής της για αναστολή εκτέλεσης της πρωτόδικης ποινής.



Το σοκ της Ακρίτα μόλις είδε τον λογαριασμό του ρεύματος - ΦΩΤΟ

Έκπληκτη έμεινε η Έλενα Ακρίτα όταν είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του λογαριασμού, με τις χρεώσεις του αναλυτικά.

 

Η δημοσιογράφος, σοκαρισμένη, έγραψε χαρακτηριστικά:



Νέο look για την Έλενα Ακρίτα!

Με νέο λουκ στα μαλιά η Έλενα Ακρίτα. Η σεναριογράφος και παρουσιάστρια  θέλησε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να επιστρέψει στο look που είχε υιοθετήσει την εποχή της επιτυχημένης εκπομπής «Αδύναμος Κρίκος».