Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ακραία καιρικά φαινόμενα



Νέα Οδός: Ακραία Καιρικά Φαινόμενα από την Κυριακή 5/2

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου προβλέπεται σφοδρή επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές.



Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ακραία καιρικά φαινόμενα

Απότομη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά και βόρεια προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (12-03-2019), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, τους πολύ θυελλώδεις ανέμους, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο και τις χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού τη



Εικόνες από ένα εφιαλτικό μέλλον περιγράφουν επιστήμονες: Δυνατές καταιγίδες, κυκλώνες & άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα!

Εικόνες από ένα εφιαλτικό μέλλον περιγράφουν οι περιβαλλοντολόγοι και προειδοποιούν για τις συνέπειες από τη σταδιακή άνοδο της στάθμης των ωκεανών εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Η θερμότητα που παγιδεύεται από τα “αέρια του θερμοκηπίου” οδηγεί σε ταχύτερη άνοδο της θερμοκρασίας των ωκεανών, από ό,τι πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες.



Μην πλησιάζετε καλώδια της ΔΕΗ- Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή προς όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του Δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.



Τι θα συνέβαινε αν η Γη σταματούσε να περιστρέφεται; (βίντεο)

Δέκα πράγματα που θα συνέβαιναν αν η Γη σταματούσε να περιστρέφεται 

Σύμφωνα με βίντεο ο πλανήτης μας θα εμπαινε σε μια εποχή που θα χαρακτηριζόταν από ακραία και καταστροφικά φαινόμενα.

 



Ακραία καιρικά φαινόμενα στους Παξούς: Η θάλασσα βγήκε στα σοκάκια

Τη θάλασσα στο κατώφλι του σπιτιού τους, είδαν οι κάτοικοι της Λάκκας Παξών, μετά τη δυνατή νεροποντή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που αύξησαν επικίνδυνα τη στάθμη της θαλάσσης.