Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

ακεφαλο πτωμα



Φρίκη στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα

Σε συναγερμό είναι η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα ακέφαλο πτώμα εντοπίστηκε σε περιοχή πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου…

Το πτώμα, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών και είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία για την αναζήτηση στοιχείων.



Θρίλερ με ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα στον Φλοίσβο

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, βρέθηκε μια ακέφαλη σορός, που ήταν ακρωτηριασμένη και σε προχωρημένη σήψη.



Θρίλερ στην Κρήτη: Λείπουν τα όργανα του σώματος από το ακέφαλο πτώμα που ξεβράστηκε στην παραλία της Κισσάμου

Οι εργαστηριακές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν την ταυτότητα του ακέφαλου πτώματος που ξεβράστηκε σε παραλία της Κισσάμου.



Την αλβανική μαφία βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το άγριο έγκλημα στη Θεσπρωτία

Την αλβανική μαφία βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την άγρια δολοφονία του 25χρονου που έγινε μέσα σε ένα στάβλο στο χωριό Ποταμιά του Δήμου Σουλίου, στην Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα είναι πιθανότατα αλβανικής υπηκοότητας και εργαζόταν τους τελευταίους μήνες στο στάβλο ενός Έλληνα κτηνοτρόφου της περιοχής.



Φρίκη στην Άνδρο - Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα

Μυστήριο και σοκ έχει κυριεύσει του κατοίκους στο Μπατσί στην Άνδρο, καθώς
τα κύματα ξέβρασαν στην ακτή ένα ακέφαλο πτώμα.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, το απόγευμα της Κυριακής περίπου στις 6.30 κάτοικοι του νησιού, βρήκαν στην παραλία ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.



Ακέφαλο πτώμα ξεβράστηκε σε παραλία της Ανδρου

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε κάτοικος της Ανδρου όταν εντόπισε στην παραλία του Μπατσίου ένα ακέφαλο πτώμα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.