Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

Air France



Air France: Από τις 24 Ιανουαρίου ξεκινά και πάλι πτήσεις προς το Ισραήλ

Aπό τις 24 Ιανουαρίου η Air France θα επαναλάβει τις πτήσεις προς το Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εταιρίας.

Πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση ξένης αεροπορικής εταιρίας που τερματίζει την αναστολή δρομολογίων κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ισραήλ με την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.



Θρίλερ στον αέρα για πτήση της Air France από τη Μόσχα

Συναγερμός σήμανε σε πτήση της Air France που είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο της Μόσχας και κατευθυνόταν προς το Παρίσι, με το αεροσκάφος να ετοιμάζεται για προσγείωση στο Λουξεμβούργο.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το Flightradar ετοιμάζεται για προσγείωση στο Λουξεμβούργο.



Περικοπές 465 θέσεων εργασίας προσωπικού εδάφους στην Air France

Οι μειώσεις προσωπικού στην Air France θα γίνουν εξαιτίας πιέσεων που δέχεται από τον ανταγωνισμό αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους και από τα τρένα υψηλών ταχυτήτων, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εταιρεία Air France-KLM.



Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Air France λόγω καπνού στην καμπίνα

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ιρκούτσκ της Ρωσίας εκτέλεσε αεροσκάφος της Air France, που είχε αναχωρήσει από το Παρίσι με προορισμό τη Σαγκάη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Boeing 777, με τους 280 επιβάτες άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε τελικά στη Ρωσία, επειδή στην καμπίνα παρατηρήθηκε καπνός.



Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος της Air France στη Ρωσία

Την έκτακτη είδηση μεταφέρει το Sputnik και κάνει λόγο για αναγκαστική προσγείωση ενός Boeing-777 της Air France στην Ρωσία! Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την γαλλική πρωτεύουσα και είχε προορισμό την Κίνα.



Air France: Προς ακύρωση μία στις τέσσερις πτήσεις τη Δευτέρα

Το 25% των πτήσεων της Air France εκτιμάται ότι θα ακυρωθεί σήμερα Δευτέρα, καθώς συνεχίζεται για 10η ημέρα η απεργία του προσωπικού της εταιρείας, με αίτημα μισθολογικές αυξήσεις.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 65% των πτήσεων μεγάλων και μεσαίων αποστάσεων από το διεθνές αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.