Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αίγιο



Συναγερμός στο Αίγιο – 17χρονος αναζητείται για τον ξυλοδαρμό 15χρονου έξω από σχολείο

Ανθρωποκυνηγητό, ώστε να βρουν τον 17χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έναν 15χρονο έξω από το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Αιγίου, έχουν εξαπολύσει οι Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος επιτέθηκε στον 15χρονο, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και ρίχνοντας τον στο οδόστρωμα.



Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στη χώρα! Μέτωπα σε Ρόδο, Αίγιο, Κάρυστο, Αργολίδα, Βοιωτία, Μαγνησία, Αστακό – Εκκενώνονται οικισμοί

Σειρά από πύρινα μέτωπα αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική, με τη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο να μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν, επίσης, μάχη σε Αίγιο, Κάρυστο, Αργολίδα, Βοιωτία, Μαγνησία και Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.



Μεγάλη φωτιά στην Ζήρια Αιγίου - Παίρνει μέρος στην κατάσβεση και το Beriev-200

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ζήρια Αιγίου, στην Αχαΐα.

Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 49 πυροσβέστες με  3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα. Παράλληλα από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο, τέσσερα αεροσκάφη και το Beriev - 200.



Αιγιο: Αγνοείται 53χρονος ψαράς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αίγιο για έναν ψαρά του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. Μεγάλη η κινητοποίηση από τις αρχές.
Αγωνία για έναν 53χρονο στο Αίγιο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για ψάρεμα (από τη στεριά) νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.



Τροχαίο στο Αίγιο : Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που σκότωσε τη γιαγιά με το εγγονάκι της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού που προκάλεσε το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, στις 25 Αυγούστου, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε μια 67χρονη γυναίκα και το σχεδόν ενός έτους εγγονάκι της, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.



Αίγιο: Χτύπησαν υπάλληλο βενζινάδικου για 15 ευρώ!

Ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες, ζήτησαν βενζίνη αξίας 15 ευρώ. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στον υπάλληλο, χτυπώντας τον και απωθώντας τον, μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να πληρώσουν.