Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

αγριες μελισσες



Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ «πρόδωσε» μια λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν! Η μεγάλη αλλαγή

Προ των πυλών ειναι πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς " Άγριες Μέλισσες " που αναμένεται να καθηλώσει.

Οι συντελεστές μας έχουν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση μέσα από το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο.



Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό «αντίο» της Θεοφανίας Παπαθωμά στον Γιώργο Γάλλο και την σειρά

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. H Θεοφανία Παπαθωμά, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της από τις Άγριες Μέλισσες, Γιώργο Γάλλο, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Άγριες Μέλισσες: H Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια

Εξελίξεις...

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα.



Άγριες Μέλισσες: Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως

Εξελίξεις...

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της;



Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες που συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision

Μετά και από τη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες" στο ρόλο της Ασημίνας, η Έλλη Τρίγγου έχει μπει στην καθημερινή ζωή των τηλεθεατών.

Όμως γνώριζες ότι πρωταγωνιστούσε και στο video clip της Κατερίνας Ντούσκα;