Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

αγρια



Άγρια συμπλοκή στο hotspot Θερμοπυλών - Ένας σοβαρά τραυματίας

Άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό ενός ατόμου, σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις πρόσφυγες πιάστηκαν στα χέρια και σε κάποια στιγμή ο ένας εξ αυτών χτυπήθηκε στο κεφάλι, πιθανότατα με βαρύ αντικείμενο, πέφτοντας αναίσθητος.



Σοκ - Άγρια δολοφονία 23χρονου σε πάρκο

Ένας 23χρονος άστεγος με ειδικές ανάγκες βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε ένα πάρκο με περισσότερες από 100 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Το άψυχο σώμα του Adam Muldoon βρήκε ένας περαστικός που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο Butler στο Δουβλίνο.



Άγρια δολοφονία στα Κατεχόμενα: Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 36χρονη μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι, κοιμήθηκε δίπλα του, και την επόμενη ημέρα το πρωί προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο κατεχόμενο Κιόνελι στην Κύπρο.



Οι πιο περιβόητοι εγκληματίες της άγριας Δύσης (βίντεο)

Η Αμερικανική Άγρια Δύση, που απεικονίστηκε σε πολλές ταινίες, τραγούδια, λαογραφία και ακόμη και βιντεοπαιχνίδια, έγινε διάσημη για τους καουμπόηδες, τους Σερίφηδες και τους εγκληματίες. Αν και οι πιο περιβόητοι εγκληματίες της Άγριας Δύσης θεωρούνταν εχθροί του κράτους, σήμερα συχνά μιλιούνται ως ήρωες και ιχνηλάτες.



Η τραγική ιστορία πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης

Τραγική είναι η ιστορία πίσω από την φρικιαστική δολοφονίας  στα Τρίκαλα με πρωταγωνίστρια την άτυχη 45χρονη  Βάια Γκανιά την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της συγκλονίζοντας το πανελλήνιο...



«Εκτέλεσαν» τον πρώτο άγριο βίσονα που εμφανίστηκε μετά από 250 χρόνια στη Γερμανία

Ο πρώτος άγριος βίσονας που εμφανίστηκε στην Γερμανία μετά από 250 χρόνια «εκτελέστηκε» την επόμενη κιόλας μέρα αφού εντοπίστηκε, καθώς ένας δημόσιος λειτουργός τον θεώρησε «δημόσιο κίνδυνο» και έδωσε εντολή σε κυνηγούς να τον σκοτώσουν!