Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

αγορά



ΠΑΣΟΚ: «Ανεπαρκείς έλεγχοι στην αγορά – Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι»

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ» 

Σε κοινή δήλωση των: Μανόλη Χνάρη, Χριστίνας Σταρακά υπευθύνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργου Νικητιάδη υπευθύνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού, αναφέρεται:



Σδούκου: Ο Μηχανισμός Διόρθωσης της Αγοράς προστατεύει τους πολίτες από τυχόν χειραγώγηση των τιμών φυσικού αερίου

Ο μηχανισμός Διόρθωσης της Αγοράς προστατεύει τους Ευρωπαίους πολίτες από τυχόν χειραγώγηση των τιμών φυσικού αερίου». Αυτό υπογράμμισε η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, κατά την τοποθέτησή της στο χθεσινό Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες.



Black Friday: Πέντε κανόνες από την Ένωση Καταναλωτών για να μην πέσετε «θύματα προσφορών»

Η Black Friday πλησιάζει και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μη δελεάζονται από φαινομενικά εντυπωσιακές προσφορές.



Παραμένει σε υψηλά επίπεδα η ελληνική αγορά κατοικίας - Ρυθμός αύξησης 4,6% την τελευταία χρονιά

Μετά από μία συνολική αύξηση 9,2% τη διετία 2018-19, η αύξηση στις τιμές των κατοικιών επιβραδύνθηκε το 2020 λόγω των αυστηρών ταξιδιωτικών περιορισμών και άλλων σχετικών με την COVID-19 μέτρων, αναφέρει η έκθεση, αλλά η επίδοση παρέμεινε θετική με έναν ρυθμό 4,6%.



Ομόλογα: Νέα έξοδος στις αγορές με δεκαετές

Το ελληνικό δημόσιο έδωσε εντολή στις BNP Paribas, Citi, Goldman Sachs, HSBC και JP Morgan, για νέο δανεισμό ύψους ως 1,5 δισ. ευρώ. Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους προσανατολίζεται να ανοίξει άμεσα την προηγούμενη έκδοση ομολόγου 10ετούς διάρκειας που ολοκλήρωσε στις 5 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας 2,5 δισ. ευρώ.



Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε αυγά

Το αβγό είναι μία από τις τροφές που υπάρχει σχεδόν πάντα στην κουζίνα μας, γι αυτό και πρέπει να ξέρουμε πώς να τα επιλέγουμε. Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων μάλιστα, έχει εκδώσει και σχετικές οδηγίες με το τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε αβγά.