Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

αγωγες



To Συμβούλιο της Ευρώπης καλεί τα κράτη μέλη να αναλάβουν δράση κατά των αγωγών SLAP

Το Συμβούλιο της Ευρώπης κάλεσε σήμερα τα 46 κράτη-μέλη του να «καταπολεμήσουν τις καταχρηστικές αγωγές που αποσκοπούν στη φίμωση των δημοσιογράφων και άλλων κριτικών παρατηρητών της πολιτικής ζωής», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συμβουλίου Υπουργών.



Χριστίνα Παππά για κύκλωμα κοκαΐνης: Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν εμπλέκομαι

Έλυσε τη σιωπή της η ηθοποιός, απειλεί με αγωγές αφού παραδέχτηκε πως έδωσε ήδη κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί.



Αγωγές και μηνύσεις για την ρύπανση στον Σαρωνικό. Η λίστα με τις μαύρες παραλίες

Πολιτική θύελλα άλλα και μηνύσεις έχει προκαλέσει η τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή στο Σαρωνικό.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε το WWF Ελλάδος και αγωγές για οικολογική καταστροφή ο Δήμος Πειραιά.



Μαζικές αγωγές από συνταξιούχους που διεκδικούν 250 εκατ. ευρώ

Να τους επιστραφούν εδώ και τώρα οι επιπλέον εισφορές που παράνομα παρακρατήθηκαν από τις συντάξεις τους διεκδικούν από τον ΕΦΚΑ ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι, οι οποίοι από το 2010 έως το 2016 πλήρωσαν χαράτσι με καπέλο στα ασφαλιστικά ταμεία.



Ο Νίκος Μαστοράκης στέλνει την Ελένη Μενεγάκη στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια «οδήγησε» ο Νίκος Μαστοράκης την Ελένη Μενεγάκη, δημοσιογράφους της εκπομπής της και τον Alpha με αφορμή απόσπασμα από συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό, που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη».



ΗΠΑ: Αγωγές των Δημοκρατικών κατά Τραμπ για εκφοβισμό ψηφοφόρων σε 4 πολιτείες

Στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος άσκησαν αγωγές σε βάρος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ σε τέσσερις αμερικανικές πολιτείες σήμερα, αξιώνοντας να μπει ένα τέλος στις προσπάθειες παρακολούθησης των εκλογικών τμημάτων, που αποσκοπούν, σύμφωνα με τους ενάγοντες, στην παρενόχληση και τον εκφοβισμό των ψηφοφόρων των μειονοτικών ομάδων ενόψει και κατά τη διάρκεια τ