Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ



Σάκης Τανιμανίδης: Καθαρά Δευτέρα στον Άγιο Δομίνικο

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να περνάει υπέροχα στην εξωτική Καραϊβική, κάνοντας αυτό που αγαπάει αλλά σχεδόν καθημερινά του λείπει το σπίτι και η πατρίδα του.



Survivor 2: Η σύντροφος του Σ.Τανιμανίδη έφτασε στον Αγ.Δομίνικο

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη μας είχε δείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψει για να βρεθεί δίπλα στον καλό της.



Η Χριστίνα Μόμπα έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και στην αγκαλιά του Σ. Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πήγε μόνος του ως την άλλη άκρη του κόσμου, στον Άγιο Δομίνικο χωρίς την καλλονή σύντροφό του, καθώς εκείνη είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που την κρατούσαν στην Αθήνα.



Survivor 2: Εκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν φύγει για Αγιο Δομίνικο

Ο Ολυμπιονίκης κωπηλασίας λίγο πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Δεν θέλω να φεύγω αφήνοντας πίσω εκκρεμότητες και γι’ αυτό το λόγο νομίζω ότι η καταλληλότερη στιγμή είναι τώρα», είπε και γονάτισε μπροστά στη σύντροφό του. 

Φίλοι και συγγενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.



Ο Άγιος Δομίνικος όπως δε φαίνεται από τις κάμερες

Ο Άγιος Δομίνικος ή η Ισπανιόλα όπως την βάφτισε ο Χριστόφορος Κολόμβος είναι πολλά παραπάνω από ένα τροπικό νησί με παρθένες παραλίες.



Αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2 ο Σάκης Τανιμανίδης

Με μια φωτογραφία του που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ενημέρωσε τους φίλους του πως αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής είναι πανέτοιμος για την παρουσίαση του Survivor 2, που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει για τους επόμενους μήνες.