Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αγια ζωνη παναγιας



Συγκινητικές στιγμές: Γιατροί και ασθενείς προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγίας - Σε λίγο η υποδοχή στη Δράμα

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, παρουσία της κ. Αθανασιάδου Ευανθίας, διευθύντριας του νοσηλευτικού προσωπικού, πολλών ιατρών, νοσηλευτών, νοσηλευομένων ασθενών και συνοδών.



Η Αρκαδία γονάτισε στην Παναγία: Πλήθος πιστών προσκυνά την Αγία Ζώνη που θα παραμείνει στην Τρίπολη ως την Τρίτη το πρωί

Με δάκρυα στα μάτια οι πιστοί προσέρχονται να προσκυνήσουν το ιερό Θεομητορικό κειμήλιο στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Από το πρωί ως αργά τη νύχτα νέοι ηλικιωμένοι και παιδιά φθάνουν στην Τρίπολη για να βρεθούν κοντά στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας.

Άλλοι παρακαλούν τη χάρη της, άλλοι την ευχαριστούν για την βοήθεια της γονατιστοί.



Έφτασε η Αγία Ζώνη της Παναγίας στην Αθήνα

Συγκινητική η υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Ν Ιωνίας, από τον ευσεβή λαό, ιερό κλήρο, τοπικούς άρχοντες, εκπροσώπους κομμάτων και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ Γαβριήλ.



Πάνδημη Υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στη Νέα Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας υποδέχθηκε μαζί με το ποίμνιό της αλλά και με πολίτες απο την υπόλοιπη Αθήνα, τη θαυματουργό και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. 



Με τιμές αρχηγού κράτους η έξοδος της Αγίας Ζώνης από το Άγιο Όρος - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (3/11/17) η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου εξήλθε του Αγίου Όρους ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι για την Αθήνα όπου στην Μητρόπολη Ν Ιωνίας θα την υποδεχθεί κλήρος και λαός.
 


Σύσταση επιτροπής ελέγχου για τα έσοδα από την έλευση της Αγίας Ζώνης

H έλευση της πάνσεπτης και θαυματουργού Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 αποτελεί πράγματι μία ξεχωριστή και μεγάλη ευλογία, αλλά και ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ιστορικό γεγονός τόσο για την τοπική μας Εκκλησία, όσο και για την ευρύτερη περιοχή των Αθη