Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ



Κύπρος, αποστολή ope.gr: Η Αγία Ζώνη στο στρατόπεδο “Δημητράκη Χριστοδούλου-Φώτη Πίτα” στη Σωτήρα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προσκύνησαν σήμερα αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες του στρατοπέδου “Δημητράκη Χριστοδούλου-Φώτη Πίτα” στην Σωτήρα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, όπου εδρεύει η 7η Ταξιαρχία Πεζικού. 

Παρακολουθήστε τις συγκινητικές στιγμές:



Κύπρος, αποστολή ope.gr: Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Παραλίμνι

Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου υποδέχθηκε με αισθήματα πνευματικής χαράς και συγκίνησης η πόλη του Παραλιμνίου, με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου να είναι το επίκεντρο καθώς από σήμερα, έως και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, το μοναδικό θ



Pemptousia Tv: Όταν η Αγία Ζώνη επισκέφθηκε το Γηροκομείο Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Για την επίσκεψη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ στο Γηροκομείο Πειραιώς, οποίος κόμισε την Αγία Ζώνη, το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας στο Ίδρυμα μαζί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της PemptousiaTv, η Διευθύντρια του Γηροκομείου Ευαγγελία Κονταξή.



Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η Μενεμένη υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

 



Η Μενεμένη υποδέχεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης της Παναγίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου



Η ευλογία της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στον Πειραιά (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την ευλογία της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στον Πειραιά μίλησε στο ραδίφωνο της Πεμπτουσίας και την εκπομπή “Ορθόδοξες Διδρομές” με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο Ιερομόναχος Γεννάδιος Βατοπαιδινός.