Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Αγία Γραφή



Η μελέτη του Ευαγγελίου

Όταν μελετάς το Ευαγγέλιο, μη ζητάς απόλαυση, μη ζητάς έξαρση, μη ζητάς περίλαμπρες σκέψεις. Ζήτα να δεις την αλάθητη αγία Αλήθεια.
Μην αρκείσαι στην άκαρπη μελέτη του Ευαγγελίου. Μελέτα το έμπρακτα. Αγωνίσου να εκπληρώνεις τιςεντολές του. Σαν βιβλίο ζωής, μελέτα το με τη ζωή σου.



Τι σημαίνει ότι οι ψυχές είναι αθάνατες;

Φυσικά ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σ’ αυτή την ερώτηση είναι η Εκκλησία που περιλαμβάνει όλη την Αλήθεια. Η Αγία Γραφή το λέει καθαρά.



Να διαβάζουμε συνεχώς την Αγία Γραφή

Για να έχουμε δικαίωμα να οδεύουμε από το δρόμο αληθινό, πρέπει συνεχώς να διαβάζετε την Αγία Γραφή, τους βίους των αγίων και άλλα εκκλησιασικά βιβλία.
 
Αν ενώ διαβάζεις, κάποια λέξη ή κάποια σκέψη θα σε εκπλήξει , σταμάτα και πρόσεξέ την περισσότερο, σκέψου την καλά. Σε λίγο θα δεις τι μεγάλο ώφελος έχει. 


Γιατί και πώς πρέπει να διαβάζουμε την Αγία Γραφή

Ἡ Ἁγία Γραφὴ εἶναι κατὰ κάποιο τρόπο ἡ βιογραφία τοῦ Θεοῦ στόν κόσμο αὐτό.
 


Αυτό είναι το φυτό που θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο!

Ονομάζεται Nigella Sative. Είναι ένα μαύρο κύμινο το οποίο αναφέρεται τόσο στην Αγία Γραφή, όσο και στο Κοράνι.

Ποια είναι η θαυματουργή ιδιότητα του; Ότι θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο. Σύμφωνα με τις γραφές, μπορεί να θεραπεύσει οποιαδήποτε ανθρώπινη ασθένεια.



Πούτιν: Οι κομμουνιστικές ιδέες απηχούν την Αγία Γραφή, αλλά η ΕΣΣΔ πήρε λάθος δρόμο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι εξακολουθούν να του αρέσουν οι ιδέες του κομμουνισμού, αλλά έχει και ενστάσεις...