Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

αγαθα



Σε νοικοκυριά χωρίς εισόδημα ζουν 230.000 παιδιά

Βασικά υλικά αγαθά και υπηρεσίες, όπως φαγητό και θέρμανση, στερείται το 39,9% του πληθυσμού στη χώρα, με το ποσοστό αυτό να εκτοξεύεται στο 44,5 του πληθυσμού ηλικίας 0-17 ετών!



Τα νοικοκυριά κόβουν βασικά αγαθά λόγω κρίσης

Νέο ψαλίδι στις καταναλωτικές τους δαπάνες έκαναν πέρσι τα νοικοκυριά, υπό το βάρος της υπερφορολόγησης, των περικοπών και της διατήρησης της ανεργίας σε υψηλά επίπεδα.



Σταθάκης: «Στόχος της Κυβέρνησης είναι η οριζόντια τόνωση των εξαγωγών σε αγαθά και υπηρεσίες»

Ως ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής οικονομίας χαρακτηρίζει τις εξαγωγές, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, με συνέντευξη του στην εφημερίδα Αυγή της Κυριακής και υπογραμμίζει ότι όλες οι προσπάθειες πλέον στρέφονται στην ενίσχυση τους.«Εμείς πιστεύουμε ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα που πρέπει να αναδειχθεί είναι το υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η



Καλό μήνα με φορο-καύσωνα! Τι αλλάζει από σήμερα στην τσέπη μας - Πρωτομηνιά με κύμα ανατιμήσεων σε εκατοντάδες αγαθά και υπηρεσίες

Επέλαση φορο-καύσωνα από σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου. Τα πρώτα βαριά φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης τίθενται σε ισχύ, ενώ τσουνάμι ανατιμήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίας βρίσκεται προ των πυλών.



Συγκέντρωση τροφίμων και σχολικών για άπορους μαθητές στο Ηράκλειο

Σε συγκέντρωση σχολικών ειδών και γάλακτος για την κάλυψη των αναγκών μαθητών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα προχωρεί ο δήμος Ηρακλείου με το σύνθημα «στην κρίση όλοι μαζί μπορούμε».